parallax background

Casa Timar

Despre noi
 

PENSIUNE 3 STELE BRASOV

La aproximativ 7 minute de mers pe jos se afla Centrul Istoric, cu principalele obiective turistice ale orasului Biserica Neagra, Casa Sfatului, strada Republicii, Turnul Negru, Bastionul Graft si fortificatiile orasului vechi.

Bine ati venit la Casa Timar!

PENSIUNE 3 STELE BRASOV

CASA TIMAR BRASOV


Daca sunteti turist si vreti sa vizitati si sa admirati frumusetile orasului nostru va poftim sa treceti pragul pensiunii noastre aflata pe principala artera de circulatie catre centrul istoric si la o distanta de aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la Piata Sfatului in jurul careia se afla principalele atractii istorice si turistice ale Brasovului precum Biserica Neagra, Casa Sfatului, renumita strada Sforii, Turnul Negru si Turnul Alb, Bastionul Graft si alte obiective care fac parte din fortificatiile orasului vechi, portile vechi ale cetatii, Cetatuia Brasovului, strazile pietonale cu terase, baruri, puburi si restaurante pentru toate gusturile si varstele.


Pensiunea noastra este situata in Brasov, str. Gradinarilor nr. 4, avand capacitatea de cazare de pana la 14 persoane in camere unice si confortabile, cu grup sanitar propriu, mobilier dedicat fiecarui tip de camera, TV digital cu cablu si televizoare de generatie noua, internet wire-less gratuit, mic dejun la cerere si toate acestea la preturi potrivite oricarui tip de buget.

SERVICIILE NOASTREIn cazul in care veti opta pentru serviciile noastre va veti afla doar la cateva minute distanta de istoria orasului nostru, putand vizita si admira principalele obiective turistice din Centrul Vechiului Brasov.

Pentru a avea parte de confort si un loc curat unde sa puteti beneficia de intimitate la sfarsitul zilei, va asteptam cu mare drag la CASA TIMAR – pensiune 3 stele Brasov.

CE NE RECOMANDA


225

REZERVARI

652

CLIENTI

5

CAMERE

234

RECOMANDARI


OBIECTIVE TURISTICE

0745 939 195
Call Now Button