parallax background

Casa Timar

Camere
CAMERE

CAMERA DUBLA / TWIN ECONOMY

Aceasta camera dubla este ideala pentru turistii care vor sa isi petreaca un weekend la munte, la aer curat, departe de stresul de la munca si de grijile cotidiene, la un pret accesibil ..

incepand de la RON/noapte
CAMERE

CAMERA DUBLA / TWIN STANDARD

Situata la parter camera dubla Standard cu grup sanitar propriu este disponibila in varianta cu pat matrimonial sau doua paturi separate (TWIN), asigurand astfel un spatiu propice odihnei pentru maximum 2 persoane ..

incepand de la RON/noapte

CAMERE

CAMERA DUBLA / TWIN SUPERIOR

Aceasta camera dubla Superior este denumita SUPERIOR datorita dimensiunilor si a dotarilor care permit cazarea in conditii de confort sporit atat a cuplurilor, cat si a familiilor cu copii sau chiar a unui numar de 3 adulti ..

incepand de la RON/noapte
CAMERE

SUITA CU DOUA DORMITOARE

Casa Timar reprezinta alegerea ideala pentru a petrece un concediu relaxant si placut alaturi de cei dragi. Dupa cum observati in fotografii, aceasta camera suita cu doua dormitoare este foarte spatioasa si luminoasa ..

incepand de la RON/noapte

CAMERE

CAMERA DUBLA / TWIN TURIST

Turist in orasul Brasov? Casa Timar reprezinta solutia ideala pentru o cazare confortabila, la preturi adaptate unui buget limitat. Pensiunea este situata in centrul orasului, la doar 7 minute de mers de principalele obiective turistice ..

incepand de la RON/noapte
0745 939 195
Call Now Button